Cautare

4616 de rezultate pentru "mircea badea" (4.17 secunde)
Iulian Badea publica in Cronica Romana un articol intitulat "Iluzii social-democrate", pe care il puteti citi in continuare.
In privinta postarilor pe blog facute de fostul sau coleg, Teo a recunoscut ca ea si Mircea Badea nu au aceleasi pareri politice.
Teo este prietena lui Mircea Badea si fiica tatalui ei, un doctor de bun simt care a descris perfect partidul in care Udrea este motul.
Mircea Badea, la emisiunea "In gura presei", a zis ca nu o mai suporta pe Adriana Saftoiu. In perioada cand a fost consilier prezidential, Adriana Saftoiu a fost acuzata ca a fost unealta lui Traian Basescu, ea depunand plangere penala impotriva unui ministru al Guvernului Tariceanu.
el e miezul din Fanta, vorba lui Mircea Badea. El e EL, e Zeus, ailalti niste cacati, si pe care ii trateaza ca atare.
"Faptul ca in protestele din Piata Universitatii se regasesc personaje atat de diverse precum Alina Mungiu-Pippidi si Irinel Columbeanu, Mircea Badea si suporterii de fotbal nu inseamna ca exista un program politic al contestarii.
Urmeaza Cristina Calangiu, Gheorghe Nedelescu, Bianca Predescu, Florentin Tudor, Pavel Badea (PNL), Radu Marin Traian, Nicusor Cotescu, Dorel Voicu, Emilian Stefarta, Traian Betiu, Razvan Socoteanu, Sorin Marian Manda, Daniela Barbu si Laura Nicoleta Popescu.
Am avut manifestatie organizata de Badea si Ciutacu? Uite ca avem si una organizata de Mircea Marian. Probabil domnul locotenent-colonel era retinut in "misiune".
Bref, ca sa fie clar ce vreau eu de la guvernarea USL si probabil ca multi altii - dar nu mi-as permite sa-mi arog unanimitatea "electoratului" USL asa cum face, de par egzamplu, Mircea Badea, in faza de apucat care il apropie de basism.
Desi au fost invitati multi oameni de afaceri si importante personalitati publice oradene, printre care Mircea Ghitea, prefectul judetului Bihor, Petru Filip, primarul municipiului Oradea, Alexandru Kiss, presedintele Consiliului Judetean Bihor, Ioan Micula, presedintele Camerei de Comert si Industrie Bihor, acestia nu au fost prezenti la deschiderea evenimentului.
Presedintele Senatului- Mircea Geoana, senatorii Sorina Placinta si Vorel Badea, omul de afaceri George Copos, CEO General Electric- Cristian Colteanu, Presedintele ARACO -Laurentiu Plosceanu, reprezentantii ACPR:
A avut dreptate, degeaba se stramba Mircea Badea (fiindca nici n-avea rabdare sa vada ce spune). A spus ca presa nu mai stie sa faca anchete.
Nu numai ca tinerii vor avea posibilitatea sa intre in legatura directa cu lumea televiziunii, ci acestia vor putea sa ii intalneasca periodic pe Mircea Badea, Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Andreea Berecleanu, Razvan si Dani.
Il rugam pe celebrul analist si comic al ecranului Mircea Badea sa nu rateze ocazia de a face un rechizitoriu "dictatorului si slugilor sale" in urma intruziunii brutale in programul imaculat ca o floare al televiziunii-mama.
Il rugam pe celebrul analist si comic al ecranului Mircea Badea sa nu rateze ocazia de a face un rechizitoriu "dictatorului si slugilor sale" in urma intruziunii brutale in programul imaculat ca o floare al televiziunii-mama.
A debutat in tv tot la postul Tele 7abc, cu Mircea Badea, la matinal. A continuat emisiunea cu acesta si la Antena 1.
Dan Andronic) N-am urmarit procesul lui Dan Voiculescu in mod special, dupa cum nu m-am uitat la emisiunile lui Mircea Badea si Mihai Gadea de la Antena 3 dedicate Varanului.
In trecut, Mihai Tatulici a fost invitatul interviurilor video PaginademediaTV, unde a povestit despre perioada de inceput, despre Ion Cristoiu, despre Cornel Nistorescu, dar si despre cum a ajuns Mircea Badea in presa.
Astfel, sursa noteaza ca, dintre jurnalistii si realizatorii cunoscuti ai postului, doar Mircea Badea lanseaza ''mesaje pro-Ponta'', in timp ce restul au devenit critici.
Ionut Stancu, Sergiu Popescu, Cristopher Quist, Gabriel Precup, Mircea Voicu, Marian Anghelina, Alin Vigariu, Robert Saceanu, Eusebiu Badea, Alex Coman - mijlocasi;
google-analytics.com